Goudenspeld PA3FXY

In 2014 had ik het al aangegeven dat ik eind 2015 mijn bestuursfunctie neer wilde leggen, dit in verband met de mantelzorg voor moeders welke steeds meer tijd op eist. Zoals ik al verwacht had stond er niet direct iemand te springen om voorzitter te worden. Maar nog voordat ik afscheid zou nemen van mijn bestuurs functie werd ik nog aangenaam verrast door een bezoekje van de voorzitter van de VERON op onze afdelingsavond in november 2015. Vindt het toch geweldig dat mijn diverse VERON bestuursfuncties (5 jaar voorzitter VERON Rottedam zuid, 6 jaar vicevoorzitter en 9 jaar voorzitter VERON Hoekse Waard) dus 21 jaar in het totaal gewaardeerd werd door de Vereniging.

 

Hier staat hij dan Evert PA3FXY gedecoreerd door Remy PA3AGF de voorzitter van de VERON.

 

Gelukkig was Paul PD2PKM bereid het stokje als voorzitter over te nemen op de jaarvergadering van 2016. En het houdt niet op het bestuur en de ledenvan de VERON A52 gaven mij ook nog een fraaie waardering voor de inzet de afgelopen 15 jaar in de Hoekse Waard.

Evert van Belle