Elfsteden contest

Op Zondag 17 november 2019 hebben we weer mee gedaan met de 35e Friese Elfstedencontest 2019. Een leuke contest waarvan het aanbod elk jaar sterk afhankelijk is van de condities en de interesse en mogelijkheden om een stad te ‘bezetten’. Het complete regelement, foto’s en de binnengekomen logs zijn te vinden op de website van A14  Friesland-Noord. Ook voor een volgende editie en het eventueel bezetten van een stad is hier van alles te vinden.

We hebben mee gedaan op 80 meter met Evert PA3FXY en Jan PD2JCB.80 meter 11 steden 2019

Ruim 40 verbindingen maakten ze samen waaronder een aantal multipliers op een stabiele 80 meter band. Er zijn mooie verbindingen gemaakt op deze band met allerlei stations uit allerlei regio’s van Nederland.

 

 

 

 

Op 2 meter probeerde Paul PD2PKM, Gerard PD2GSP en Anne 13798 de punten binnen te halen voor de Elfstedencontest 2019. Met de kluunplaats als multiplier vroegen we ons toch wel af waar de rest van de steden te vinden was. Verder ook een aantal nieuwsgierige ON’ers gewerkt en uitgelegd welke contest het was. Een mooie contest om ook voor de minder ervaren amateurs wat skills op te halen en eigen te maken. Goed gewerkt Anne !!! Na afloop van de contest was er traditie getrouw een welverdiende bak erwtensoep en de nodige tijd voor ontspanning.

PD2PKM & PD2GSP met de elfstedencontest 2019